Atatürk Havalimanı terör saldırısı

Atatürk Havalimanı terör saldırısını her ne amaca hizmet ediyorsa etsin gerçekten insanlık dışı. Ben insanım diyen hatta ben teröristim diyen biri yada birilerinin yapacağı bir eylem değildir. Terörist amacına uygun hedef seçer ve saldırı yapabilir. Ama Havaalanındaki, o masum insanların, çocukların yada kadınların veya erkeklerin ne suçu var? Haa, diyeceksiniz ki, terörist suçlu, suçsuz ayırmaz ama, herkesin çok derin nefretini kazandığının da farkında olmalılar. Öldürdüğünüz o masum insanlarla havaalanına girerken yada içeride belkide selamlaştınız, göz göze geldiniz. Ya bir yerden geliyorlardı, yada bir yere gidiyorlardı, hayalleri ve umutları, robotlaşmış bir mahlukun ne amaca hizmet ettiği belli olmayan bir eylemle son buldu.

Canlı bomba olan mahluklara sesleniyorum, eğer bu eylemlerinizle cennete gideceğinizi zannediyorsanız  ve eğer giderseniz ben o cennette olmak istemiyorum.

Cennette olsa sizinle aynı yerde olmak benim için cehennemdir.

1 responses to “Atatürk Havalimanı terör saldırısı

  1. 15 temmuz 2016 Fransa’da terör saldırısı, kamyonu binlerce insanın olduğu kalabalığın üzerine sürdüler. Hemde ateş açmışlar, 100 kişiye yakın ölü var. Orada ölen masum insanlar için insanın yüreği sızlıyor. Neden hayvanlar tepişince olan çimenlere oluyor?

    Liked by 1 kişi

Yorum bırakın